perjantai 17. lokakuuta 2014

Vihreävalkoiset kotiavaukseen vain voitto mielessä



Lauantaina pelattavaan kauden ensimmäiseen kotiotteluunsa FC Rauma saa vieraita Pirkkalasta. PJK on aina ollut paha vastus raumalaisille, ja otteluissa on yleensä ollut enemmän vauhtia kuin järkeä. Vauhtia on luvassa myös huomenna, sillä FC Rauma on pyrkinyt muuttamaan peliään hyökkäävämmäksi, ja vierailija PJK on tunnettu joukkueena jonka otteluissa mennään päästä päähän.

Vihreävalkoiset joutuivat viikko sitten tyytymään vain yhteen pisteeseen Lapualla. Murheita tuli myös loukkaantumisten muodossa, sillä Jukka Raivion puujalka ja Kasper Nyholmin reisivamma tuovat epävarmuutta huomiseen kokoonpanon koostumukseen. Onneksi hätä ei ole kuitenkaan suuri, sillä FC Rauma teki sopimukset jo jonkun aikaa joukkueen kanssa harjoitelleiden Juuso Aallon sekä Jouni Tukiaisen kanssa. Kaksi uutta pelaajaa tuo mukavasti variaatiota ja uusia mahdollisuuksia kentällisten muokkaamiseen. Todennäköisesti ainakin toinen pelureista tekee debyyttinsä Futsal Ykkösessä huomenna.

Ottelu lähetetään tuttuun tapaan suorana FC Rauman youtube-kanavalla, joten etäfanit sekä muutkin futsalin ystävät jotka eivät paikalle pääse, saavat nauttia ottelusta kotisohviltaan.
Linkki streamiin: YouTube.com/FCRaumaFutsal

Lauantaina 18.10 Klo 14.00  FC Rauma - PJK

Lippujen hinnat 2014-15 (Huom! Vain käteisellä!)

YKSITTÄISLIPPU (runkosarjan peleihin): 5€/3€
KAUSIKORTTI 30€/20€

- alennettu hinta opiskelijoille, eläkeläisille, varus- ja siviilipalvelusmiehille
- alle 12-vuotiaille ilmainen sisäänpääsy
- kausikortilla ilmaiseksi sisään kaikkiin Futsal Ykkösen runkosarjan sekä Futsal Cupin peleihin.

Tervetuloa kannustamaan vihreävalkoiset voittoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti