perjantai 31. lokakuuta 2014

Kahden kotiottelun viikonloppu

Normaalista poiketen FC Rauma pelaa viikonloppuna kotiottelut sekä lauantaina että sunnuntaina. Launtaiksi raumalaisten virettä pääsee testaamaan FC Persia, ja sunnuntaina Raumalle saapuu Zenith. Molemmat joukkueet ovat entuudestaan tuttuja, mutta näistä kohtaamisista on kuitenkin vierähtänyt kaksi vuotta, joten muutoksia molempien pelityyleihin on varmasti tullut.

FC Persia koostuu pitkälti samoista pelaajista kuin FC Komar joka pelasi Ykköstä kaksi vuotta sitten. Tällöin sekä FCR että Komar voittivat omat kotiottelunsa selvin numeroin. Persian joukkueessa onkin useita taitavia yksilöitä, mutta joukkueena se ei häikäise yhtä paljon. Tämän vuoksi 1v1 tilanteet ja erikoistilanteet määrittävätkin pitkälti miten ottelu tulee päättymään.

Sunnuntaina pelattava kohtaaminen Zenithin kanssa onkin se jota molemmat joukkueet varmasti odottavat enemmän. Zenithissä onkin muutama entinen raumalainen, sillä FC Rauman penkin takana ja kentällä häärännyt Sami Laine toimii joukkueen pelaaja-valmentajana. Vaikka "Sämpy" ilmoittikin lehdessä lähtiessään ettei pukisi varusteita jos FC Rauma tulee vastaan, on mieli sittemmin muuttunut. Nähtäväksi jääkin millaiset käärmekeitot tämä anti-futsalin messias on keittänyt, jotta vanhat oppilaat eivät pääse pistämään kampoihin. Myös Juha Puotiniemi siirtyi ennen kauden alkua Zenithin paitaan. Sähäkkä ja pienikokoinen Puotiniemi onkin alati vaarallinen pallollisena, eikä hänen nimekseen turhaan ole nimetty harhautusta vihreävalkoisten harjoituksissa.

FC Rauma saa viikonlopuksi lisää leveyttä pelaajistoon. Juha Saarikoski on vihdoinkin toipunut polvivammastaan ja lähestyy täyttä pelikuntoa. Myös Ville Heinon metsästysreissu Norjassa tuli päätökseen, joten hän on jälleen täysipäiväisesti joukkueen palveluksessa. Vihreävalkoisten kentällisissä ei kuitenkaan alustavasti nähdä muutoksia jos ei jotain tapahdu ennen otteluita.

Molemmat ottelut lähetetään jälleen suorana FC Rauman youtube-kanavan kautta selostuksen kera. Linkin löydät twitterin sekä facebookin kautta pelipäivänä, tai menemällä suoraan osoitteeseen www.youtube.com/FCRaumaFutsal

Lauantaina klo 14.00  FC Rauma - FC Persia (Turku)

Sunnuntaina klo 14.00 FC Rauma - Zenith (Helsinki)

Lippujen hinnat 2014-15 (Huom! Vain käteisellä!)

YKSITTÄISLIPPU (runkosarjan peleihin): 5€/3€
KAUSIKORTTI 30€/20€

- alennettu hinta opiskelijoille, eläkeläisille, varus- ja siviilipalvelusmiehille
- alle 12-vuotiaille ilmainen sisäänpääsy
- kausikortilla ilmaiseksi sisään kaikkiin Futsal Ykkösen runkosarjan sekä Futsal Cupin peleihin.

Tervetuloa kannustamaan vihreävalkoiset voittoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti