tiistai 21. lokakuuta 2014

Kotiavauksesta jäi käteen piste

FC Rauma sai kotiavauksessa vastaansa PJK:n, jonka kanssa aiemmat kohtaamiset ovat olleet tiukkoja vääntöjä. PJK osoittautui odotetun kovaksi vastukseksi tälläkin kertaa, ja FC Rauma joutui tyytymään tasapeliin numeroin 1-1 (0-1).

Ottelu alkoi jälleen FC Rauman kannalta heikosti, sillä PJK iski ottelun avausmaalin vain reilun minuutin pelin jälkeen. Antti-Petteri Mäkisellä oli helppo työ siirtää pirkkalalaiset vastahyökkäyksen päätteeksi johtoon. Jakson edetessä hallinta siirtyi yhä selvemmin FC Raumalle. Peli pyöri pääsääntöisesti PJK:n päädyssä, mutta tolppaa lähemmäksi raumalaiset eivät päässeet.

FC Rauma aloitti toisen jakson vahvasti, ja PJK:n maalilla riitti tilanteita. Heti alkuminuuteilla FC Rauma-debytantti Juuso Aalto laukoi kovan laukauksen ylärimaan. Ajassa 26:33 raumalaisten kova yritys tuotti tulosta, kun Niila Asunmaan laukaus upposi etukulmasta sisään. Maalin jälkeen myös PJK pääsi vähitellen peliin mukaan, ja pelitapahtumat tasaantuivat huomattavasti. Pelissä mentiin vauhdikkaasti päästä toiseen, ja molemmilla oli omat paikkansa ottelun voittomaaliin, mutta enempää maaleja ei enää nähty.

FC Rauma-PJK 1-1 (0-1)
1:13 Antti-Petteri Mäkinen (Antti Latvanen) 0-1
26:33 Niila Asunmaa (Jesse Wallenius) 1-1