perjantai 13. joulukuuta 2013

FC Rauma matkaa Seija-myrskyn siivittämänä Ouluun

Vihreävalkoisten matka jatkuu lauantaina Oulussa. Vastaan se saa kovana kotijoukkueena tunnetun Tervarit. Viime ottelun kaltaiseen hurlumheihin ei ole tällä kertaa varaa, sillä Tervarit on ennakkoon astetta edellistä vastustajaa kovempi mittari. Maalinteko-ongelmista kärsinyt FC Rauma avasi viimein maalihanansa SoFo ottelun toisella jaksolla, ja tämä vire näkyi myös viikon harjoituksissa. Ottelun teemana tuleekin olemaan tiukka puolustuspeli, sillä tähän mennessä vihreävalkoiset ovat päästäneet järkyttävän määrän maaleja.

Matkaan vihreävalkoiset saavat bussillisen pelaajia, joten mahdollisia variaatioita kenttäkoostumusten suhteen on paljon. Hans Kallionpää palaa pitkän loukkaantumisen jäljiltä myös kokoonpanoon uudella innolla.
-Kahdeksan ottelua tossa jäi väliin kaiken näköisten vaivojen takia, mutta nyt on hieno päästä taas baanalle. Tuli tässä välissä käytyä salilla aika tiuhaan, ja luulisi että miehet siirtyvät kevyesti edestä pois kun vastaan tulevat, sillä nykyisin penkistä irtoaa lähemmäs 200kiloa ja kyykystä toiset samanlaiset. Kauden ekasta matsista saatiin piste kun olin mukana, eli eiköhän Oulusta oteta niitä lisää, Kallionpää maalaili ja pullisti hauistaan.

Lauantaina Tervarit - FC Rauma 17.00

Ottelusta myös livelähetys 5e hintaan tarjolla osoitteessa SportTV

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti