perjantai 20. joulukuuta 2013

FC Raumalle lauantaina vieraita Jyväskylästä

Kuluvan vuoden viimeiseen otteluun  isäntien vieraaksi saapuu KaDy. Viime kierroksella hienon taisteluvoiton Tervareilta hakenut FC Rauma sai valtavan kokoisen apinan selästään kauden ensimmäisen voiton myötä. Vapautunut tunnelma on ollut aistittavissa läpi viikon, ja voitto Tervareista osoitti ettei joukkue ole vielä sanonut viimeistä sanaa.

Virallisissa otteluissa FC Rauma ja Kampuksen Dynamo eivät ole kohdanneet, mutta harjoituspeleissä on otettu kahdesti mittaa. Molemmilla kerroilla KaDy oli vahvempi lukemin 4-3 ja 5-3. Tästä syystä vieraita voikin pitää ennen ottelua ennakkosuosikkeina. Myös sarjasijoituksissa on eroa, sillä KaDy majailee tällä hetkellä sijalla neljä, kun taas FC Rauma pitää toistaiseksi perää. Sarja on kuitenkin ollut yhtä tasainen mitä ennen kauden alkua ennakoitiin, joten muutama voitto nostaisi vihreävalkoisetkin jo taisteluun playoff-paikoista.

Erinäisten syiden vuoksi vähille minuuteille tällä kaudella jäänyt Jani Syren puhkuikin intoa joukkueen valmistavissa harjoituksissa.
- Töiden ja sairastelujen takia mulla on ollut vähän rikkonainen kausi tähän asti. Nyt on kuitenkin saanut taas pari viikkoa treenata hyvin, ja huomenna on ensimmäiset kunnon minuutitkin luvassa tällä kaudella, joten vähän tässä joutuu rauhoittelemaan itseään välillä ettei joka paikkaan juokse ilman järkeä.

Se, riittääkö 195cm ja 100kg mitoissa olevalla lempeällä jätillä virtaa myös huomenna, kannattaa tulla tsekkaamaan paikanpäälle!!

Ottelu lähetetään myös suorana maksutta FC Rauman youtube-kanavan kautta! Testeistä huolimatta ensimmäinen kerta on aina ensimmäinen, joten joitakin häiriöitä saattaa esiintyä. Tästä syystä kaikenlainen palaute on suotavaa ihan mitä kautta tahansa! Linkki: FC Rauma - KaDy

Lauantaina 20.12 klo 14.00  FC Rauma - KaDy (Jyväskylä)  Rauman kauppaoppilaitoksella

Lippujen hinnat 2013-14 (Huom! Vain käteisellä!)

YKSITTÄISLIPPU (runkosarjan peleihin): 5€/3€
KAUSIKORTTI: 30€

- alennettu hinta opiskelijoille, eläkeläisille, varus- ja siviilipalvelusmiehille
- alle 12-vuotiaille ilmainen sisäänpääsy
- kausikortilla ilmaiseksi sisään kaikkiin Futsal-Liigan runkosarjan peleihin.
- kausikortteja saatavilla FC Rauman kotipelien lipunmyynnissä sekä pelaajilta.

Tervetuloa kannustamaan vihreävalkoiset voittoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti