maanantai 23. joulukuuta 2013

KaDy vei pisteet mukanaan vuoden viimeisestä ottelusta

FC Rauma ei päässyt lähtemään joulutauolle haluamallaan tavalla, vaan tyly vierasjoukkue KaDy haki pisteet Raumalta lukemin 0-2 (0-0).

Raumalaiset lähtivät otteluun samalla taktiikalla joka tuotti tulosta Oulussa. Alhaalla kurinalaisesti puolustaneet isännät antoivat pallonhallinnan suosiolla vierasjoukkueelle, ja keskittyivät lähinnä vastahyökkäyksiin ja erikoistilanteisiin. Taktiikka veikin parhaan terän vieraiden hyökkäyspelistä, ja muutama vaarallinen vastaiskun paikkakin siunaantui odotetusti, kun maltillisesti jaksettiin odottaa. Kumpikaan joukkue ei kumminkaan onnistunut maaliverkkoa heiluttamaan ekalla puoliajalla, joten tauolle lähdettiin tasalukemissa.

Toinen jakso ehti vanheta vain kolme minuuttia ennen kuin pallo löytyi FC Rauman maalista. Kotijoukkue pääsi vaaralliseen vastahyökkäykseen, mutta viimeinen syöttö maalille oli mallia luokaton, ja tästä käynnistyikin KaDyn vastahyökkäys. Nopeasti ylös lähteneet jyväskyläläiset viimeistelivät tylysti muuten loistavasti maalissa jälleen pelanneen Joni Kuusiston ohi. FC Rauma oli pakotettu avaamaan peliään enemmän tästä johtuen, ja puolessa välissä jaksoa se näyttikin tuottavan tulosta, mutta tolppaa lähemmäs kotijoukkue ei kuitenkaan palloa saanut etsikkoajastaan huolimatta. Käännekohta ottelulle nähtiin noin viisi minuuttia ennen loppua. KaDyn pelaaja harhautti vastaan tulleen Joni Kuusiston, ja maalille peittämään juossut Jere Kyrkkö ehti pallon eteen estämään maalin. Toinen tuomari kuitenkin näki tilanteessa käsivirheen, vaikka ei omannut minkäänlaista näköyhteyttä palloon, toisin kuin tilanteen nähnyt toinen tuomari joka ei pilliin vislannut. Kyrkölle punainen ja päälle kahden ottelun pelikielto, vieraille rankkari. Maalissa vakuuttavia otteita esittänyt Kuusisto piti kuitenkin kotijoukkueen pelissä torjumalla Muridiyazin keskelle suuntautuneen rankkarin. Tätä seuranneen kahden minuutin alivoiman FC Rauma vielä kesti, ja kolme minuuttia ennen loppua joukkue otti aikalisän ja aloitti pakkopelin reikäpaidalla.

Tätä ei kuitenkaan kauaa kestänyt kun vihreävalkoisten hätäily koitui kohtaloksi. Huono poikittaissyöttö päätyi vieraiden maalissa hyvin pelanneen Henri Hytösen käsiin, joka potkaisi pallon nopeasti kohti kotijoukkueen tyhjänä ammottavaa maalia kohti vieden vieraat jo kahden maalin johtoon. Tämä maali katkaisikin kotijoukkueen pyristelyn ja lisää osumia ei enään nähty. Näin KaDy poistui kotimatkalle kolme pistettä rikkaampana.

FC Rauma - KaDy  0-2 (0-0)

0-1 23.38 Ojala Jarkko (Muridiyazd Arash)

Jaakko Kinnunen, keltainen

Ottelun striimaus sujui ilman suurempia ongelmia, mutta kehitysehdotuksia otetaan vastaan jotta toteutusta saadaan enemmän katsojaystävälliseksi. Ensi vuoden puolella mukaan on tarkoitus ottaa myös selostus, mutta tästä lisää lähempänä!

FC Rauma toivottaakin kaikille joukkueen ja lajin seuraajille sekä tukijoille Hyvää Joulua sekä Onnellista Uutta Vuotta!