maanantai 9. joulukuuta 2013

FC Rauman otteluputki saa jatkoa tiistaina

Tällä kertaa vihreävalkoiset matkaavat ennakkoon itselle tuntemattoman SoFo Futsalin vieraaksi. Lauantaina kärsitty katkera kotitappio sumputtamaan tulleelle ESC:lle on jo unohdettu, ja hyvin levätyn viikonlopun jälkeen valmistavat harjoitukset sujuivatkin hyvällä asenteella katseen ollessa jo tiistaissa. FC Rauma ja SoFo eivät ole aikaisemmin kohdanneet, mutta oletettavissa on hyvin samantyylinen vastustaja kuin vihreävalkoiset itse ovat.

SoFo majailee tällä hetkellä sarjataulukossa sijalla kahdeksan, FC Rauman pitäessä perää. Pisteet ovatkin elintärkeät varsinkin raumalaisille, sillä pudotuspeliviiva alkaa uhkaavasti karkaamaan jos voittoja ei ala tulla. Matkaan lähdetäänkin laajalla ringillä, ja odotettavissa on aiempaa suurempaa pelaajien kierrätystä. Viime otteluissa näkynyt tuskailu maalinteossakin loisti poissaolollaan valmistavissa harjoituksissa, ja maaliverkkoa heilutellut Juha Saarikoski suostui mediatiimin haastatteluun hyvillä mielin.

-Vähän tässä on tuntunut olevan jonkunlainen apina selässä viimeaikoina. Kauden alla lupasin kasvattaa viiksiä niin kauan että se verkko ekan kerran liigassa heiluu, ja ikävä kyllä kaikkien kannalta näin ei ole vielä käynyt. Positiivista on kuitenkin ollut se määrä maalipaikkoja joita joka pelissä siunaantuu. Näistä sisään niin eiköhän niitä pisteitäkin ala tulla, ja samalla päästään näistä pullasudistakin naamalla eroon, Saarikoski veisteli hyvin sujuneiden harjoitusten jälkeen.

FC Rauman härkäviikko saa vielä lauantaina jatkoa Oulussa, mutta tätä ennen katse pysyy kuitenkin tiivisti huomisessa ottelussa SoFoa vastaan.

SoFo Futsal - FC Rauma ti 10.12  klo 19.00

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti