sunnuntai 24. marraskuuta 2013

FC Raumalle vieraita Espoosta

Futsal-liiga jatkuu jälleen viikon tauon jälkeen. Tällä kertaa FC Rauma saa vieraita Espoosta, kun liigan kestomenestyjä GFT saapuu kotijoukkueen vieraaksi.
Alle ennakko-odotuksien kautensa aloittanut FC Rauma hakee edelleen kauden ensimmäistä voittoaan. Monta kertaa joukkue on ollut jo lähellä, mutta silti niin kaukana. Toisin kuin raumalaiset, GFT on aloittanut oman kautensa vahvasti, ja se keikkuukin sarjan kärkipäässä. Viime kierroksella GFT sai kuitenkin kokea nöyryyttävän kotitappion Sievin käsittelyssä, joka kävi tätä aikaisemmin murskaamassa FC Rauman kotonaan.
Ottelussa nähdään myös viheriöillä kunnostautuneita maalintekijöitä. FC Raumalla on heittä kehiin Jussi Aalto, joka kuluvana kesänä voitti Ykkösen maalikuninkuuden Hakan riveissä, kun taas GFT on jälleen vahvistunut Veikkausliigan edelliskauden maalikuninkaalla, Pekka Sihvolalla. Molemmat ovat toistaiseksi ilman maaleja tämän kauden futsal-liigassa, joten nähtäväksi jääkin kumpi ehtii rikkoa kuparisen ensimmäisenä.
Vihreävalkoiset ovat toistaiseksi päästäneet eniten maaleja koko liigassa, mutta vain reilu puolet näistä on syntynyt tasakentällisin pelatessa. Joukkueen kapteeni Ville Heino onkin mieletään löytänyt ratkaisun miten +/- tilasto saadaan takaisin plussan puolelle.
-Tehdään joka pelissä yksi enemmän mitä vastustaja, niin kauden päätteeksi ollaan voiton puolella, Heino analysoi mietteliään näköisesti maallikon korvissa yksinkertaiselta kuuluvaa kaavaansa.
Lauantaina kauppiksella klo 14.00 FC Rauma - GFT (Espoo)


Lippujen hinnat 2013-14 (Huom! Vain käteisellä!)

YKSITTÄISLIPPU (runkosarjan peleihin): 5€/3€
KAUSIKORTTI: 30€

- alennettu hinta opiskelijoille, eläkeläisille, varus- ja siviilipalvelusmiehille
- alle 12-vuotiaille ilmainen sisäänpääsy
- kausikortilla ilmaiseksi sisään kaikkiin Futsal-Liigan runkosarjan peleihin.
- kausikortteja saatavilla FC Rauman kotipelien lipunmyynnissä sekä pelaajilta.

Tervetuloa kannustamaan vihreävalkoiset voittoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti