sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Vihreävalkoiset aloittavat ensimmäisen kautensa Futsal-liigassa


Sunnuntaina se vihdoin tapahtuu. FC Rauman kauan odotettu juna saapuu määränpäähänsä kun futsal-liiga starttaa raumalaisten osalta Valkeakoskella Mad Maxin vieraana.
FC Rauma Futsal ilmoitti jo useampi vuosi sitten tavoitteekseen nousun Liigaan. Nyt se hetki on käsillä, ja joukkueessa vallitsee odottava tunnelma. Aikaisemmilla kausilla kapeasta ringistä kärsinyt joukkue haki vahvistuksia siirtomarkkinoilta, ja haaviin tarttuikin useampi pelaaja. Tämä koitui osittain joukkueen kaudenavauksen pelastukseksi, sillä kova harjoitusotteluiden tahti on tuonut mukanaan loukkaantumishuolia. Nähtäväksi jääkin millaisella kokoonpanolla vihreävalkoiset Valkeakoskelle lähtevät, sillä ainoastaaan pitkäaikaispotilaat Niko Valtonen ja Juha Saarikoski ovat varmuudella poissa. Muiden kohdalla tilannetta selvitetään vielä pelipäivän aamuna.
Harjoituskaudella oli ominaista, että raumalaiset esittivät välillä hyviäkin otteita ja pyörittivät peliä tahtomallaan tavalla, mutta liian usein sattui nukahduksia sekä henkilökohtaisia virheitä, joista vastustajat pääsivät rokottamaan. Näihin reagointi onkin kuulunut joukkueen harjoituksiin viimeaikoina, jotta kaudella säästyttäisiin tyhmiltä virheiltä. 
Sunnuntain isäntä Mad Max on FC Raumalle aivan uusi tuttavuus. Muutamaa valkeakoskelaisten streamilta nähtyä ottelua lukuunottamatta FC Rauma ei sen suuremmin ole skoutannut vastustajaa. Useamman vuoden Futsal-liigassa tahkonnut kotijoukkue on kuitenkin rutinoitunut, eikä pisteitä tule irtoamaan ilman 100% keskittymistä.  
Sunnuntaina 17.00 Valkeakosken urheilutalolla  Mad Max - FC Rauma

FC Rauma toivottaakin kaikki ihmiset jälleen mukaansa seuraamaan joukkueen taivalta uudella sarjatasolla! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti