sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Jussi Aalto jälleen FC Rauma Futsalin paitaan


Juuri päättyneen jalkapallon Ykkösen maalikuninkuuden voittanut Jussi Aalto palaa jälleen FC Rauma Futsalin riveihin.
Kahtena edellisenä kautena vihreävalkoisten mukana ollut "geru" tuokin sitä ratkaisuvoimaa jota joukkue kaipaa. Monipuolinen Aalto tuo samalla myös helpotusta viime aikoina loukkaantumisista kärsineelle FC Raumalle. Päävalmentaja Asunmaa ei peitellyt hymyään uutisen varmistuttua, sillä juuri maalinteko on koettu FC Rauman juuri alkaneen kauden suurimmaksi ongelmaksi.
Puhelimitse tavoitettu Aalto ei halua kuitenkaan nostaa itseään messiaaksi, vaikka äänestä ripaus itseluottamusta kuuluukin.
-Hieno palata taas tuttujen jätkien kanssa futsalin pariin uudella sarjatasolla. Viime visiitti päätty ikävästi loukkaantumiseen mikä oli harmi, sillä oltiin jätkien kanssa aika hyvässä lennossa, ja loppukaudesta tuli syötyä melkeen sormet pois tuloksia jännittäessä. Ei mulla mitään selvää tavoitetta ole pisteiden suhteen, kunhan joukkue pärjää ja itse pysyy kunnossa. Muutamat harjoitukset tässä on vasta alla, mutta eiköhän tatsi ja yhteispeli uusien jätkien kanssa löydy viimeistään lauantain KylVe otteluun!

Lauantaina FC Rauma - KylVe  klo 14.00 Rauman kauppaoppilaitoksella. Tule ja näe Jussi Aalto jälleen vihreävalkoisten paidassa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti