sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Matka jatkuu kohti Jyväskylää.


Kahdesti pettymään joutunut FC Rauma matkaa tulevana viikonloppuna Jyväskylään. Siellä se kohtaa toisen futsal-liigaan nousseen joukkueen, kun Riemu isännöi raumalaisia. 
Kahdesti omiin henkilökohtaisiin virheisiinsä kaatuneet vihreävalkoiset ovat koko viikon saaneet keskittyä oman pelinsä kehittämiseen. Valmentaja Asunmaa olikin mietteliäällä tuulella joukkueen valmistavissa harjoituksissa.
-Virheet joita pelaajille on tullut, ovat olleet pelkkää huolimattomuutta, joten ne on helppo karsia pois. Enemmän olisin ollut huolissani jos pelitapamme ei toimisi, mutta siitä ei onneksi ole ollut kyse. Harjoituksissa on jätkistä huomannut, että keskittyminen on selvästi parantunut ja pienetkin asiat tehdään huolellisesti. Mun tehtäväksi jää lähinnä vahtia ettei lataus mene yli, sillä Riemu on yksi niistä joukkueista joille nä jätkät ei halua pistettäkään menettää.
Riemu on kummajainen FC Rauman historiassa. Se on ainut joukkue jota vihreävalkoiset eivät ole voittaneet niistä joukkueista jotka se on kohdannut vähintään kahdesti. Viime kaudella Ykkösessä molemmat kohtaamiset olivat tasaisia, mutta Riemu vei täyden pistepotin molemmilla kerroilla. Tosin viimeisessä ottelussa FC Rauma oli jo varmistanut sarjavoittonsa, ja Riemu taisteli kynsin ja hampain karsintapaikasta, joka lopulta johti nousuun Futsal-Liigaan. Kotijoukkueen pelaajistosta on vaikea tehdä etukäteen analyysiä, sillä nimilista on pidempi kuin JJK:n velkojien määrä, joten nähtäväksi jääkin millaisen pelaajiston se marssittaa kentille.
FC Rauma pääsee matkaan täydellä kokoonpanolla. Sivussa ovat ainoastaan pitkäaikaispotilas Niko Valtonen, ja kauden alla jalkansa loukannut Hans Kallionpää. Nähtäväksi jääkin millaisella kokoonpanolla joukkue lähtee otteluun, sillä kahdessa ensimmäisessä ottelussa kentälliset ovat vaihdelleet, ja todennäköisesti tulevaankin otteluun nähdään muutoksia.
Riemu lähettää ottelun suorana klo 14.00 youtube-kanavansa kautta. Linkin löydät pelipäivänä twitteristä ja facebookista.
Lauantaina Jyväskylän monnarilla klo 14.00 Riemu - FC Rauma 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti