sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Viiksekkäät vihreävalkoiset hakemaan avausvoittoa


Kauden kolmesta pelistä vain pisteen saavuttanut FC Rauma on ehtinyt jo käydä läpi ja unohtaa alavireisesti sujuneen lokakuun. Viikon tauko peleistä tulikin joukkueelle hyvään saumaan, sillä ongelmakohtiin saatiin keskittyä rauhassa, ja varsinkin uudet pelaajat alkavat pääsemään sinuiksi taktisesta puolesta.

Vieraaksi saapuva Sievi Futsal on ollut odotetun vahva. Tällä hetkellä joukkue majailee sarjassa toisena, ottelun vähemmän pelanneena kuin GFT. Varsinkin joukkueen ulkomaalaiset ovat näyttävästi johtaneet marssia. Tästä kertovatkin Nikola Ercegin 4+7 ja Radik Akhmetkhanovin 4+2 tehot kolmessa ottelussa. SiFu onkin yksi sarjan taitavimmista joukkueista, joten kotijoukkueella on täysi työ tehtävänä jotta vieraiden hyökkäys saadaan nollattua.
Muutamaa loukkaantumista lukuunottamatta FC Rauma pääsee lähtemään otteluun hyvillä mielin, sillä ainoastaan Jussi Aalto on pitkäaikaispotilaiden lisäksi varmuudella pois mahataudin vuoksi. Mediatiimin haastattelussa tällä kertaa ollut Aleksi Kanerva oli luottavaisin mielin valmistavissa harjoituksissa.
- Noi kolme aikasempaa ottelua on nyt unohdettu ja ollaan palattu ihan perus juttuihin. Ollaan saatu turhat sooloilut pois ja paketti tiiviiksi, ni tuskin sitä kovin helposti tullaan murtamaan. Itse kun olen yleensä aika äkkipikainen ja kasetti leviää helposti, niin yllättävän hyvin on pää pysynyt kasassa vaikka tappioita tuli. Ei se peli kuitenkaan niin huonoa ole ollut mitä tulokset näyttää. Tehdään huomenna yksi enemmän kuin vastustaja niin se riittää, Kanerva paalutti ja kuin todistaakseen puheensa laukoi pallon voimalla yläkulmaan.
Lauantaina kauppiksella klo 14.00 FC Rauma - Sievi Futsal
Lippujen hinnat 2013-14 (Huom! Vain käteisellä!)

YKSITTÄISLIPPU (runkosarjan peleihin): 5€/3€
KAUSIKORTTI: 30€

- alennettu hinta opiskelijoille, eläkeläisille, varus- ja siviilipalvelusmiehille
- alle 12-vuotiaille ilmainen sisäänpääsy
- kausikortilla ilmaiseksi sisään kaikkiin Futsal-Liigan runkosarjan peleihin.
- kausikortteja saatavilla FC Rauman kotipelien lipunmyynnissä sekä pelaajilta.

Tervetuloa kannustamaan vihreävalkoiset voittoon! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti