torstai 28. marraskuuta 2013

Perjantaina suuntana Tampere


FC Rauman seuraavan kierroksen vastustaja tulee Tampereelta. Futsal-liigaa viime vuodet hallinnut Ilves FS toimii illan isäntänä.
FC Rauma saa kunnian olla Ilveksen uuden kotiluolan ensimmäisen vastustaja futsal-liigassa, kun tupsukorvat vaihtoivat Spiral-Hallilta kesken kauden Pirkkahalliin, jossa olosuhteet sekä yleisölle että joukkueille ovat paremmat. Uutuutta hohkavalla parketilla nähdäänkin kaksi aivan eri tavalla kautensa aloittanutta joukkuetta.
Pienen mahataudin ja muiden lastentautien vaivaama FC Rauma saakin raavittua kasaan vähintään tarvittavat pari kentällistä pelaajia. Hyvässä tapauksessa enemmänkin. Viikon harjoituksissa ei GFT tappio enää painanut mieliä, vaan tunnelma oli vapautunut ja keskittynyt.
-Peli-ilme parani huomattavasti GFT ottelun toisella jaksolla, ja tästä on hyvä lähteä jatkamaan huomenna Tampereella, sanaili viime ottelussa kaksi maalia iskenyt Ahti Kanerva.
FC Rauma ja Ilves kohtasivat kertaalleen ennen kauden alkua. Tällöin Ilves oli vähämaalisessa ottelussa parempi lukemin 1-0. Mestaruuksia liukuhihnalta voittaneet tupsukorvat ovatkin aloittaneet kautensa odotetun vahvasti, ja joukkueen sijoitus on keikkunut sarjan kärkipäässä alusta asti. Maalisuhde 26-9 kertoo joukkueen olleen vahva molemmissa päissä, joten helppoja pisteitä ei luvassa ole. Huomioitavaa on myös neljän pelaajan lähteminen joulukuussa pelattaviin maaotteluihin, joten FC Raumalla on tilaisuus mitata oma tasonsa.
Perjantaina Pirkkahalli D 19.30 Ilves FS - FC Rauma
Ottelu on myös nähtävissä suorana 5€ hintaan osoitteessa www.sporttv.fi 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti