sunnuntai 24. marraskuuta 2013

FC Rauman ensimmäinen kotiottelu Futsal-liigassa näkee päivänvalon


Terveystilanteen parantuminen ja Jussi Aallon paluu vihreävalkoisten paitaan antaa FC Raumalle paremmat lähtökohdat kuin kauden avausottelussa.
Sarja-avauksesta vain piste mukanaan Valkeakoskelta poistuneet raumalaiset janoavat nyt ensimmäistä voittoaan. Päävalmentaja Niila Asunmaalla onkin edessään positiivinen ongelma, sillä pelaajia olisi yli kolmen kentän verran, mutta valitettavasti kaikki eivät samaan aikaan kentälle mahdu. Asunmaa olikin miettiliäällä tuulella ottelun alla.
-Aikasempina kausina ollaan oltu vain muutaman kerran tässä tilanteessa, että pitää oikein miettiä kenet jättää pois. Kilpailu pelipaikoista on kovaa, ja pelaajien tasoerot ovat pieniä. Ongelmaksi jääkin löytää toimivat kokonaisuudet jolla otteluun lähdetään. Harvoin nousijajoukkue voi sanoa olleensa pettynyt lähtiessään vieraspelistä sarja-avauksessa yksi piste mukanaan, mutta viime viikonloppuna jätkistä paistoi kilometrin päähän, että parempaankin olisi pystytty. Treenien intensiteetti onkin parantunut huomattavasti tämän jälkeen, ja selvästi on huomannut fokuksen olleen jo lauantain kotiottelussa. Eiköhän täysi tupa vielä siivitä jätkät sellaiseen lentoon että KylVe kaatuu.
 FC Rauma esitteleekin peräti neljä uutta ja yhden uusvanhan pelaajan lauantaina kotiyleisölle. Uusista pelaajista kentällä nähdään porilaiset Juha Helander sekä Joni Kuusisto, ja raumalaisille jo ennestään jalkapallon puolelta tutut Juho Torkkeli sekä Jukka Raivio. Myös Jussi Aalto pukee vihreävalkoisen peliasun jälleen päälleen. 
Vierailija KylVe pelasi viime vuonna vahvan debyyttikauden futsal-liigassa. Joukkue selviytyi pudotuspeleihin, mutta hyvät otteet eivät kantaneet tätä pidemmälle ja joukkue tippuikin ensimmäisen kierroksen jälkeen. Täksi vuodeksi se vahvistui jälleen, ja pelaajat ovat vuoden kokeneempia, joten FC Raumalla on täysi työ tehtävänään jotta kauden avausvoitto näkee päivänvalon. Vierailijat ovat järjestäneet fanimatkan Raumalle, joten odotettavissa onkin huutomyrsky kauppiksen hornankattilassa.
Lauantaina klo 14.00 FC Rauma - KylVe  Rauman kauppaoppilaitoksella.
Lippujen hinnat 2013-14 (Huom! Vain käteisellä!)

YKSITTÄISLIPPU (runkosarjan peleihin): 5€/3€
KAUSIKORTTI: 30€

- alennettu hinta opiskelijoille, eläkeläisille, varus- ja siviilipalvelusmiehille
- alle 12-vuotiaille ilmainen sisäänpääsy
- kausikortilla ilmaiseksi sisään kaikkiin Futsal-Liigan runkosarjan peleihin.
- kausikortteja saatavilla FC Rauman kotipelien lipunmyynnissä sekä pelaajilta.

Tervetuloa kannustamaan vihreävalkoiset voittoon! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti