sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Kauden ensimmäinen länsirannikon derby

Kauden ensimmäinen länsirannikon derby
FC Rauma matkustaa lauantaina Turkuun, jossa isännän virkaa hoitaa jo preseasonilta tuttu TPK.
Joukkueet kohtasivat kahdesti preseasonilla, ja molemmilla kerroilla vihreävalkoiset poistuivat kentältä voittajina. Nämä ottelut eivät kuitenkaan vaakakupissa enää paina, sillä nyt pelataan sarjapisteistä. Molemmat joukkueet ovatkin aloittaneet kautensa ennakko-odotuksiaan huonommin.
Viimeistään viime lauantaina kärsitty kotitappio Sievi Futsalille herätti raumalaiset tähän hetkeen. Viime kaudella joukkue käänsi tiukat ottelut voitoiksi, mutta tämän kauden alla kolme ensimmäistä peliä kääntyi vastustajalle, ja kotikentällä Sievi oli täysin suvereeni. Joukkue hakeekin viime kauden formiaan palaamalla samoihin kentällisiin jotka jo Ykkösessä tuottivat tulosta. Myös Veikkausliigaan vast'ikään SJK:n kanssa sopimuksen tehnyt Jussi Aalto palaa muutaman ottelun tauon jälkeen vihreävalkoisten riveihin. Oskar Nyholm kuuluttikin vahvaan ääneen teesejä joilla TPK kaatuu lauantaina.
-Pistetään äijät ja pallo liikkeelle, niin ei ne koko ottelua perässä pysy. Ollaan oltu liian staattisia pallollisessa pelissä, ja vastustaja on yleensä siitä päässyt iskemään vastaan.  

Lauantaina Turun Samppalinnassa klo 15.00 TPK - FC Rauma.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti